The Association for Professional Hypnosis and Psychotherapy

The Association for Professional Hypnosis and Psychotherapy


Tel: 01702 347691

Email: admin@aphp.co.uk

  
 
 

Adelina Pjetra LAPHP

Contacts

Tel: 00355697482338
Email: adelina.pjetra@gmail.com
Website: apjetra.wordpress.com

Location

Tirana, Albania

Specialisms

BWRT
EMDR
CLINICAL PSYCHOLOGY

Published Articles

Pse Shëndeti Mendor është po aq i rëndësishëm sa Shëndeti Fizik
Shëndeti mendor përfshin mireqenien tone psikologjike, sociale dhe emocionale. Ndikon në mënyrën se si ne mendojmë, ndiejmë dhe si veprojmë në jetën tonë të përditshme.
Published 30-09-2019

Additional Photos / Videos

 

Looking for Counselling Instead of Hypnotherapy?

Visit our sister site: The National Register of Psychotherapists & Counsellors